Weekmenu voor Afvallen

Afvallen met lekker en normaal eten

Al 300.000+ mensen zijn je voorgegaan!

Simpel weekmenu

Afvallen met lekker en normaal eten

Met het Verantwoord Afvallen weekmenu kun jij iedere week 1 kilo vet verliezen. Net zolang totdat je weer lekker in je vel zit en je kleren weer fantastisch zitten! En dit terwijl je lekker en vooral normaal eet!

Al 10 jaar help ik mensen met afvallen. Inmiddels hebben al meer dan 300.000 mensen mijn afslankprogramma’s gebruikt om fit te worden en te blijven! Met mijn simpel weekmenu kun je

Geen honger lijden

Met Verantwoord Afvallen hoef je geen honger te lijden. Wij doen niet aan ‘crashen’ want dat is niet vol te houden!

Gewoon normaal eten

Geen shakes, maaltijdvervangers of koolhydraatarme kolder! Met het Verantwoord Afvallen weekmenu kun je afvallen met normaal en lekker eten!

Afvallen zonder sporten

Geen rare sport programma’s. Je hoeft niet verplicht te sporten om af te vallen met het weekmenu.

Alle voorbereiding is klaar

Een makkelijk weekmenu voor afvallen

weekschema voorbeeld 2

In het weekmenu vind je 7 makkelijke dagmenu’s en heerlijke recepten die niet teveel tijd kosten. Je kunt smullen van heerlijke gerechten en afvallen!

Het weekmenu is gemaakt voor mensen die het druk hebben en hun lunch mee moeten nemen naar hun werk. Geen ingewikkelde lunch maar een ‘normale’ boterham die je kunt meenemen naar je werk.

Ook hoef je geen keukenprinses te zijn om dit weekmenu te gebruiken. Alle recepten zijn super simpel en klaar in een handomdraai.

Simpel ontbijt

Iedere werkdag staat er een simpel ontbijt op het menu wat even veel tijd kost als het maken van een boterham.

Makkelijke lunch voor het werk

Ook de lunch is super simpel. Een gewone boterham die je makkelijk meeneemt naar je werk. En in het weekend genieten van iets lekkers!

Simpele snacks

Geen ingewikkelde en tijdrovende snacks. Tussendoor vind je in het weekschema wat fruit. Super makkelijk voor onderweg en gezond!

dit zeggen onze fans

Al 300.000 mensen hebben het weekmenu gebruikt

Al meer dan 300.000+ mensen gingen je voor en zijn gestart met het Verantwoord Afvallen weekmenu. Ze voelen zich weer fit, zijn gezonder, slanker én hebben meer energie. En als zij het kunnen, kun jij het ook.

14 kg kwijt!

Geverifieerde reviewer

Ik gebruik je weekmenu nu een aantal maanden en ben inmiddels 14 kg afgevallen en heb mijn streefgewicht behaald! De maaltijden zijn heel goed, dus het is makkelijk vol te houden!

Erik