Algemene voorwaarden

De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je met ons afsluit. Heb je vragen over onze algemene voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit bieden we aan:

Op onze website bieden wij digitale producten aan.

Overeenkomst

  1. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat jij als consument het aanbod aanvaard en aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan.
  2. Nadat jij als consument het aanbod door bestelling via de website hebt aanvaard, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.
  3. Bij het aangaan van de overeenkomst laat je persoonlijke- en betaalgegevens achter. Wij behandelen deze gegevens met zorg en hebben passende beveiligingsmaatregelen getroffen zodat je jouw gegevens veilig aan ons kunt verstrekken.

Ben je niet tevreden?

  1. Ben je niet tevreden met een product? Stuur dan binnen 35 dagen na aankoop een email naar info@verantwoord-afvallen.nl met een herroepingsrecht verzoek.
  2. Indien er gebruik wordt gemaakt van het herroepingsrecht storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. Maar in ieder geval binnen 10 werkdagen na het ontvangst van het herroepingsverzoek.

Prijzen

  1. Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw.

Klachten?

  1. Heb je een klacht? Stuur dan een mail info@verantwoord-afvallen.nl.
  2. Klachten worden binnen 14 dagen in behandeling genomen.