Over ons

In 2010 heb ik Verantwoord Afvallen opgericht om mensen te helpen met afvallen. Ik zag dat afvallen met koolhydraatarm kolder en crash diëten de standaard was en wilde daar verandering in brengen. Daarom kun je met mijn afslankprogramma’s afvallen op een gezonde en verantwoorde manier.

silvia

Silvia Jansen
Afslankcoach & Auteur

​Ik ben de oprichter van deze website en auteur van de succesvolle Verantwoord Afvallen afslankprogramma’s!


Hoe kan ik jou helpen?

In de afgelopen jaren heb ik al duizenden mensen geholpen met mijn gratis tips en weekschema’s. Je kunt ​​de vele gratis artikelen en recepten bekijken of ​ starten met één van de gratis dieetschema’s.

Gratis dieetschema

Mijn gratis dieetschema’s zijn al door meer dan 300.000 mensen gedownload. Je kunt ​het weekschema bekijken en downloaden door hieronder op het schema te klikken:

Gratis Dieetschema
Mijn gratis en simpel weekmenu
Vegetarisch dieetschema
Gratis vegetarisch weekmenu

Verantwoord Afvallen afslankprogramma’s

​Naast mijn gratis dieetschema’s ben ik de auteur van de succesvolle Verantwoord Afvallen afslankprogramma’s. Met deze programma’s krijg je een compleet afslankplan voor 4 weken. Hiermee kun je afvallen met lekker en normaal eten!

Je kunt mijn Verantwoord Afvallen afslankplannen hier vinden:

Verantwoord Afvallen deel 1

verantwoord afvallen cover

Verlies 4 kilo in 4 weken! Met Verantwoord Afvallen kun je moeiteloos afvallen zonder een dag honger te hebben. Je hoeft zelf niet na te denken. Alle voorbereiding is voor je gedaan. Je hoeft alleen het simpele plan uit te voeren. Klik hieronder op de knop voor alle informatie over het eerste boek van Verantwoord Afvallen.

Verantwoord Afvallen deel 2

gezond slank 2

Na het succes van deel 1 kon een vervolg niet uitblijven. Met 40 nieuwe en heerlijke recepten en 4 nieuwe weekschema’s heb je met Verantwoord Afvallen Deel 2 voldoende variatie om weer 4 kilo in 4 weken af te vallen!

Verantwoord Afvallen Vegetarisch

gezond slank vegetarisch

Met Verantwoord Afvallen Vegetarisch kun je ​afvallen met 100% vegetarische gerechten. Je hoeft zelf niet na te denken. Alle voorbereiding is voor je gedaan. Je hoeft alleen het simpele plan uit te voeren en je zal gegarandeerd afvallen.

Hoe kun je contact opnemen met mij?

Heb je vragen of opmerkingen over onze website, artikelen of iets anders? Dan hoor ik graag van je! Via het contactformulier kun je op een makkelijke manier een bericht naar mij sturen!