Over ons

In 2010 heb ik verantwoord-afvallen.nl opgericht om mensen te helpen met afvallen.

Ik zag dat afvallen met honger en crash diëten de standaard was en wilde daar verandering in brengen. Daarom kun je met mijn afslankprogramma's afvallen op een gezonde en verantwoorde manier.

Wie ben ik?

silvia

​Silvia Jansen
Afslankcoach & Auteur


​Ik ben de oprichter van deze website en auteur van de succesvolle Gezond Slank afslankprogramma's!

​Hoe kan ik jou helpen?

In de afgelopen jaren heb ik al duizenden mensen geholpen met mijn gratis tips en weekschema's. Je kunt ​​de vele gratis artikelen en recepten bekijken of ​ starten met één van de gratis dieetschema's.

Gratis dieetschema

Mijn gratis dieetschema's zijn al door meer dan 250.000 mensen gedownload. Je kunt ​het weekschema bekijken en downloaden door hieronder op het schema te klikken:

Gezond Slank

​Naast mijn gratis dieetschema's ben ik de auteur van de succesvolle Gezond Slank afslankprogramma's. Met Gezond Slank krijg je een compleet afslankplan voor 4 weken. Hiermee kun je op een gezonde en verantwoorde manier tussen de 4 en 8 kilo afvallen.

Je kunt mijn Gezond Slank afslankplan hier vinden:

En werkt het?

Ja zeker! Al duizenden mensen zijn gezond en blijvend afgevallen. ​Bekijk bijvoorbeeld de reviews van Marloes of Astrid:

​Marloes over Gezond Slank

​​Na twee weken ben ik ruim 3,5 kilo afgevallen! En dat terwijl ik wel geniet van mijn wijntjes in het weekend. Ik ben erg gemotiveerd om verder te gaan en kan niet wachten totdat ik mijn goal heb bereikt!

​Astrid over Gezond Slank

​​Het zijn super lekkere recepten die mijn gezin ook mee eten. Ik ben in totaal 2 kilo afgevallen. Daar ben ik helemaal blij mee. Waren altijd die twee kilo die er nooit vanaf wilde gaan. Ik gebruik de recepten nu nog om op gewicht te blijven. Helemaal happy zo!

Hoe kun je contact opnemen met mij?

Heb je vragen of opmerkingen over onze website, artikelen of iets anders? Dan hoor ik graag van je! Via het contactformulier kun je op een makkelijke manier een bericht naar mij sturen!