GRATIS 2 kilo per week afvallen?

Start dan met mijn gratis dieetschema! Hiermee kun je makkelijk, snel en zonder honger of sporten afvallen. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt jouw dieetschema en de nieuwsbrief direct in je mailbox!

Ja, ik wil 2 kilo per week afvallen!

Al meer dan 200.000 mensen zijn je voor gegaan!

Erik
Ik gebruik je gratis dieetschema nu een aantal maanden en ben inmiddels 14 kg afgevallen en heb mijn streefgewicht behaald! De maaltijden zijn heel goed, dus het is makkelijk vol te houden!

Simpel dieetschema met makkelijke dagschema’s

dieetschema ​Je ontvangt 7 makkelijke dagschema’s waarin precies staat wat je elke dag moet eten. Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Alles staat precies voor je beschreven.

Er zijn veel dieet schema’s op internet te vinden. De meeste dieet schema’s zijn eigenlijk allemaal hetzelfde. Ze zijn gebaseerd op een hele grote caloriebeperking. Dit betekent dat je véél minder eet dan dat je lichaam nodig heeft. En dit heeft vervelende gevolgen voor je lichaam en de kans van slagen van het dieet.

Er is weinig kans dat je een dieet waarbij je heel weinig mag eten vol gaat houden. Misschien één week, misschien twee maar er komt een moment dat je het opgeeft en je helemaal volpropt… Je valt daarna weer terug in je normale eetgedrag en het gewicht dat je bent afgevallen zit er binnen no time weer aan..

Tijdens het dieet heeft je lichaam ook veel te weinig energie gehad en is het gestart met het verbranden van de reserves (vet) maar ook met de spieren. Hierdoor heb je na het dieet een lager metabolisme dan voor het dieet. Ook een reden dat je na het dieet weer snel in gewicht toeneemt…

Dit weekschema is anders

​Een grote caloriebeperking werkt dus niet. Maar hoe dan wel? Dit dieet schema kent geen grote caloriebeperking maar is ontwikkeld op basis van andere principes, namelijk:

 • ​voldoende eten
 • ​de juiste verhouding in koolhydraten/eiwitten en vet
 • ​simpele gerechten

​Wil jij ook afvallen met een gratis, simpel dieetschema waarbij je geen honger hebt? Klik dan hieronder op de knop om direct te starten:

200.000+ ​mensen zijn je al voorgegaan…

​Al ​200 duizend mensen zijn je voorgegaan en zijn afgevallen met dit simpele gratis dieetschema. Wil jij net als deze mensen ook makkelijk afvallen? Klik dan hieronder om te starten met dit simpele dieetschema:

Ja, ik start vandaag met afvallen!

De juiste verhouding in koolhydraten, vet en eiwitten

In het “normale” (schijf van vijf) dieet haal je iedere dag 40 – 70% van je energie uit koolhydraten. Dit wordt ook zo geadviseerd door het voedingscentrum e.d. Maar dit zijn veel te veel koolhydraten voor een inactieve westerse levenswijze en de reden dat veel mensen steeds dikker worden. Studie na studie toont aan dat een teveel aan koolhydraten zorgt voor overwicht.

Daarom is dit dieet schema samengesteld met een andere verhouding van koolhydraten, eiwitten en vet. Bij dit dieet worden koolhydraten niet verbannen. Want een gezond lichaam heeft ook gewoon de juiste (complexe) koolhydraten nodig om te functioneren. Het bevat wel minder (simpele) koolhydraten.

Je eet bij dit schema minder koolhydraten en meer eiwitten. Ook eet je normale hoeveelheden vet. Een vetvrij dieet is namelijk niet gezond. Je lichaam heeft vet nodig om goed te kunnen functioneren. Je krijgt bij dit dieet schema meer eiwitten binnen dan je waarschijnlijk gewend bent. Dit heeft verschillende voordelen:

 • ​je bent langer verzadigd en zal waarschijnlijk minder honger hebben
 • ​de eiwitten zijn de brandstof voor je spieren. Hierdoor zal je weinig tot geen spierverlies hebben tijdens het dieet.

​Doordat je wat minder koolhydraten eet zal je misschien even moeten wennen aan dit dieet maar dat is normaal. Na een paar dagen zal je je een stuk beter voelen en meer energie hebben dan ooit te voren!

Kan ik met dit weekschema afvallen?

dieetschema afvallen Jazeker, dit dieet schema is speciaal ontwikkeld voor afvallen. Maar wel voor een blijvend resultaat.

Dit is een heel goed dieet schema voor vrouwen. Maar ook mannen kunnen prima afvallen met dit schema!

Je hebt namelijk niks aan snel afvallen en daarna weer veel aankomen. Jojoën is slecht voor je lichaam en zelfvertrouwen. Daarom is dit dieetschema ontwikkeld zodat je:

 • ​het schema (langere tijd) kunt volhouden
 • je blijvend resultaat hebt
 • ​je meer energie hebt en je beter voelt
 • stopt met snacken

​Begin direct ​met afvallen!

​​Je kunt het dieet schema makkelijk downloaden. Klik hieronder op de grote knop en vul je gegevens in. Ik stuur je het weekschema direct op!

Ja, ik wil het gratis dieetschema!

Kan ik wel afvallen met tussendoortjes?

Er staan tussendoortjes in het dieetschema, kan ik dan wel afvallen?

Jazeker, afvallen en tussendoortjes eten gaan prima samen!

Gezonde tussendoortjes en snacks zijn belangrijk bij een goed dieet schema! Ze zorgen er namelijk voor dat je tussen de maaltijden door:

 • ​geen honger hebt
 • ​voldoende energie hebt
 • ​je vetverbranding op gang blijft

Het is wel belangrijk dat je de juiste tussendoortjes of snacks neemt. Dus geen ​Sultana, peperkoek, liga, eierkoek of krentenbol. Maar de tussendoortjes die op het dieet schema staan!

Zijn de tussendoortjes te groot voor je? Neem dan bijvoorbeeld alleen een stuk fruit.

Heb je geen behoefte aan een tussendoortje? Geen probleem, dat neem je geen tussendoortje.

Zet het dieet schema als PDF op je telefoon! Zodat je het schema altijd bij de hand hebt.

Op deze manier voorkom je dat je een moment hebt dat je niet weet wat je kan eten. En daarom iets verkeerds eet of jezelf een excuus geeft om iets ongezonds te eten wat niet in het dieet schema staat.

Evalueer het dieetschema

​Iedereen is verschillend. Daarom is het belangrijk om voor jezelf te bekijken hoe jouw lichaam reageert op het dieet schema. Vragen die je hierbij kunt gebruiken zijn:

Verwacht na een week geen wonderen. Je bent niet in een week 5 kilo aangekomen. Verwacht dus ook niet dat je 5 kilo in een week verliest. Zorg dat je het schema vol kunt houden en dat je je goed voelt.