Hardnekkig vet? Zo kom je ervan af!

hardnekkig vet Pin

Als je ons blog regelmatig bezoekt dan weet je dat we veel schrijven over het verliezen van vet door middel van gezonde leefgewoontes. Door gezond te eten, regelmatig te bewegen en voldoende te slapen kunnen de kilo’s er vanaf vliegen zonder dat ingrepen als een maagverkleining of liposuctie nodig zijn. Afvallen is wat dat betreft geen rocket science.

Zorgen deze gezondere leefgewoontes dan altijd tot het gewenste resultaat? Helaas niet…

Het probleem van hardnekkig vet

Door gezonder te eten en actief te sporten ga je gegarandeerd afvallen. Je zal kilo’s kwijtraken en lekkerder in je vel zitten. Toch lopen veel mensen uiteindelijk toch tegen een grens aan. Er kunnen plekken op je lichaam zijn waar het vet maar niet wil verdwijnen, hoe hard je ook je best doet. Dit hardnekkige vet zit vaak rond de buik, de billen, of bijvoorbeeld op je bovenbenen of armen. Het kan zijn dat je lichaam dit vet maar heel moeilijk verbrand waardoor het zichtbaar blijft.

Logischerwijs kan dit tot behoorlijke teleurstellingen leiden. Je doet immers zo je best om af te vallen, waarom blijf je dan die ene vetrol houden! In het ergste geval raken mensen hierdoor weer gedemotiveerd en vallen ze terug in hun oude ongezonde leefpatroon.

Gelukkig is er iets aan te doen!

De kracht van Coolsculpting

Wonderen bestaan niet en een gezonde leefstijl is altijd de basis voor een gezond lichaam. Toch zijn er methodes die een handje kunnen helpen om van dat laatste hardnekkige vet af te komen. Een methode die uitkomst biedt is Coolsculpting. Bij deze behandeling wordt er lokaal vet bevroren waardoor het afsterft en op natuurlijke wijze wordt opgeruimd door je lichaam. Er is geen operatie nodig. Het bevriezen van het hardnekkige vet gebeurt via een soort zuignappen die op je huid worden bevestigd. Coolsculpting is zo’n prettige behandeling omdat het snel en veilig kan worden uitgevoerd. Zo kun je eindelijk afscheid nemen van die laatste vetrol of dat vervelende vet onder je arm!

Ben je dan voor altijd van het hardnekkige vet af?

Helaas: sprookjes bestaan niet. Dat geldt ook voor het verwijderen van vet door middel van een Coolsculpting behandeling. Je kunt er relatief eenvoudig mee van hardnekkig vet afkomen, maar als je vervolgens stopt met sporten en ongezond gaat eten, komt het net zo snel weer terug. Toch kan een behandeling wel degelijk permanent zijn. Het vet wordt namelijk wel echt verwijderd. Als je daarnaast gezond blijft eten en voldoende beweegt, is er geen reden waarom het vet terug zou komen.

Je moet Coolsculpting dan ook niet zien als een magisch middel waarmee je eenvoudig afvalt zonder dat je iets aan je levenswijze hoeft te doen. Als je er echter een gezonde levensstijl op nahoudt kan het een perfecte aanvulling zijn om van de laatste beetjes vet af te komen!

Andere leuke artikelen